Search
szerda 24 április 2024
  • :
  • :

Balatoni Nyár

Balatoni Nyár műsorvezetők: Rátonyi Krisztina, Medveczky Balázs, Vida Péter, Kraszkó Zita, Harsányi Levente és Lázár Chef … 


3MusA “Balatoni nyár” műsorvezetői a Kopaszi gátra hívták június 3-án szakavatott kollégáikat, hogy a Pelikán Gátőrházban megalapozzák a néhány nap múlva induló műsorfolyam hangulatát. Az eseményen részt Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója is.

Megtudtuk idén is Révfülöp lesz a bázisa a Duna közszolgálati csatornán június 13-tól jelentkező Balatoni Nyár műsornak.

Az eseményt Rátonyi Krisztina, vezette, akinek a nevéhez a Noé barátai című magazin, Bízunk Benned! A legokosabb osztály című vetélkedők is fűződnek.

2014-ben Harsányi Levente mellett ő volt az egyik műsorvezető A Dal backstage-ében és idén is részesei mindketten a Balatoni élmény munkának.

Kraszkó Zita színésznőként ismerős, a Hacktion, a Jóban Rosszban című sorozatokból vagy a Polygami című mozifilmből. Vezetett műsort a Jazzy rádióban, és láthattuk a köztévé Feszti körkép című, hazai és nemzetközi fesztiválokról tudósító magazinjának műsorvezetőjeként is.

Vida Péter, a Thália Színház színművésze új a csapatban, egy beugrást követően kapott állandó felkérést. Jó választás.

Kovács Lázár, Lázár Chef is készült koncepcióval és egy balatoni menüvel … A többi információ a videón, sok nevetéssel, újdonságokkal, meglepetéssel … !

Balatoni Nyár! Indulás Révfülöpről, gyülekező fél 8 előtt néhány perccel! Rengeteg hasznos és fontos információ. Jó hangulatú beszélgetések, csodálatos tájak, izgalmas vízi kalandok és jó zene. Mi biztosan velük tartunk!

Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.